Astrit Lulushi’s Blog

12 Shtator, 2012

Një paralajmërim për ata që pijnë marihuanë

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 3:13 am
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Veçanërisht për moshat e reja, pirja e cigareve marihuanë mund të rrisë rrezikun e një lloj kanceri vdekjeprurës.

(more…)

1 Shtator, 2012

Marihuana dhe IQ-ja

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim thotë: Kujdes nga marihuana – përdorimi i saj në moshë të re mund të jetë i dëmshëm edhe për vite më vonë.

(more…)

Blog te WordPress.com.