Astrit Lulushi’s Blog

24 Prill, 2012

Kujdes shëndetësor – por me çfarë çmimi?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një disbalancë e madhe vihet re midis çmimit dhe shërbimit mjekësor në Shtetet e Bashkuara.

(more…)

21 Mars, 2012

Disa barna mund të jenë më pak të dobishme se sa mendojnë mjekët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sa i informuar është mjeku juaj? Sepse del se rezultatet e disa studimeve të rëndësishme mjekësore nuk arrijnë deri tek mjekët.

(more…)

16 Shkurt, 2012

Humbja e dëgjimit, gjendje e patrajtuar

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Miliona njerëz kanë vështirësi për të dëgjuar, por vetëm një numër i vogël i tyre përfitojnë nga aparatet ndihmëse të dëgjimit.

(more…)

Blog te WordPress.com.