Astrit Lulushi’s Blog

11 Maj, 2011

Një “Recetë” për meditim

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Përdorimi i mjekësisë plotësuese dhe alternative ka ardhur duke u shtuar. Disa thonë se kjo rritje është rezultat i të ashtuquajturës terapia trup-mendje; praktikë që përqëndrohet në ndërveprimet e mendjes, trupit dhe sjelljeve me synim për të afektuar funksionet fizike dhe për të përmirësuar shëndetin. Shembuj të mjekësisë plotësuese janë meditimi, yoga dhe tai chi. (more…)

Blog te WordPress.com.