Astrit Lulushi’s Blog

29 Janar, 2013

Facebook – sipërfaqe dhe brendësi

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

journalFaqet e rrjeteve sociale, si Facebook, janë duke u bërë gjithnjë e më popullore dhe mënyrë kryesore për komunikim dhe shoqërizim. Edhe pse studime të mëparëshme kanë treguar se të dhënat nga mediat sociale po përdoren në fushën e psikiatrisë, pak hollësi dihet rreth kësaj çështjeje.

(more…)

11 Prill, 2012

Operacion plastik për trajtimin e migrenës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gazeta The Wall Street Journal kishte këto ditë një artikull mbi trajtimin e migrenës nëpërmjet një menyre jo të zakonshme.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.