Astrit Lulushi’s Blog

8 Mars, 2012

Operacioni i pare në botë për transplantimin e 3 organeve tek një femijë

Astrit Lulushi, Zeri i Amerikes
 
Në një spital të Miamit në Florida, mjekët pediatër kryehen operacionin e parë në botë për transplantimin njëkohëshit të tre organeve – mëlçisë, pankreasit, dhe veshkave tek një fëmijë me sindrom Wolcott-Rallison. (more…)

Blog te WordPress.com.