Astrit Lulushi’s Blog

29 Dhjetor, 2005

Disa zhvillime shkencore gjate vitit 2005

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gjatë vitit 2005, në fushën e shkencës dhe mjekësisë u arritën shumë rezultate, por edhe disa objektiva mbetën të pa realizuara. Për shembull, u arrit klonimi i qenit, sëmundja e poliomelitit në shumë vende u zhduk dhe vaksina kundër malaries u provua me sukses. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.