Astrit Lulushi’s Blog

22 Mars, 2011

Skleroza e shumëfishtë dhe mjedisi

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 2:08 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Rreth 400 mijë njerëz, amerikanë kryesisht mbi moshën 20 vjeç, vuajnë nga skleroza e shumishtë. Ndërsa për këtë sëmundje nuk ka shërim, një studim i ri gjeti dëshmi të tjera që tregojnë se simptomat e sklerozës së shumëfishtë ose MS kanë prirje për të ndryshuar dhe sëmundja bëhet më agresive në muajt e pranverës dhe verës. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.