Astrit Lulushi’s Blog

22 Dhjetor, 2009

Moti, ajri dhe krimet ndikojnë në lumturinë e njerëzve

Filed under: Kulture,Mjekesi,Psikologji,sociologji — astritlulushi @ 4:22 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Lumturia varet nga shumë faktorë, përfshi motin dhe financat. Një studim i ri tregon se amerikanët në pjesë të ndryshme të vendit nuk janë njësoj të lumtur dhe gjendja e tyre përcaktohet nga realitetet e jetës së përditëshme siç janë temperatura e motit, kohë gjatësia për të shkuar në punë dhe niveli i taksave. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.