Astrit Lulushi’s Blog

4 Maj, 2010

Ushtrimet fizike për pacientë në gjendje kritike

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 2:40 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Dihet se ushtrimet fizike janë të mira për shëndetin dhe ato rekomandohen që të bëhen pjesë e jetës së përditëshme. Sipas një studimi, ushtrimet fizike ndihmojnë edhe pacientët në gjendje kritike, jo vetëm për të përmirësuar gjendjen e tyre por edhe për t’i motivuar ata.  (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.