Astrit Lulushi’s Blog

1 Shtator, 2012

Marihuana dhe IQ-ja

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim thotë: Kujdes nga marihuana – përdorimi i saj në moshë të re mund të jetë i dëmshëm edhe për vite më vonë.

(more…)

27 Qershor, 2012

Vështrim mbi Intelektin e Foshnjeve

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Duke parë përmes syve të një fëmije, studimi sjell një perspektivë të re se si foshnjet e shohin botën e tyre të re.
(more…)

Blog te WordPress.com.