Astrit Lulushi’s Blog

14 Shkurt, 2012

Lidhje midis natriumit, kalciumit dhe aritmisë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Njerëzit provojnë dridhje në zemër. Për ‘to thuhet se janë emocionale. Por një studim i ri sugjeron se dridhja në zemër mund të ketë më shumë lidhje me lëvizjen e joneve të natriumit (sodium), sesa me shikimin e dikujt në një dhomë të mbushur me njerëz.

(more…)

9 Shkurt, 2012

10 Burimet e natriumit

Filed under: Biologji,Mjekesi — astritlulushi @ 2:03 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shumica e natriumit që amerikanët konsumojnë vjen nga kripa. Por cilat ushqime përmbajnë më shumë kripë?

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.