Astrit Lulushi’s Blog

5 Gusht, 2009

Norvegjia nderon përsëri nobelistin e saj

Filed under: Histori,Kulture,Letersi,sociologji — astritlulushi @ 6:03 am
Tags: , , , , , ,

Astrit Lulushi, Zeri i Amerikës

hamsun-Norvegjia po shënon 150 vjetorin e lindjes së shkrimtarit të saj nobelist Knut Hamsun, duke e përkujtuar atë me pullë postare dhe një muzeum në fshatin e lindjes, pavarësisht nga simpatia e tij për nazizmin gjatë luftës së dytë botërore. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.