Astrit Lulushi’s Blog

18 Prill, 2012

Testosteronet dhe infarkti në zemër

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shoqata amerikane e zemrës sjell disa të dhëna befasuese mbi testosteronet.

(more…)

Blog te WordPress.com.