Astrit Lulushi’s Blog

17 Gusht, 2010

Fëmijët; sa më pak TV, aq më të ditur

Filed under: Kulture,Psikologji,sociologji — astritlulushi @ 1:55 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sipas një studimi në fushën e arsimit parashkollor, fëmijët e mitur që shpenzojnë shumë orë përpara televizorit, kur rriten e shkojnë në shkollë, tek ata vihen re probleme në sjellje dhe dobësi në lëndë të ndryshme. Fëmijët të cilët kalojnë shumë kohë duke parë televizor mund të vuajnë pasoja negative dhe afatgjate. (more…)

Blog te WordPress.com.