Astrit Lulushi’s Blog

24 Janar, 2012

Një qasje e re kirurgjike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Mjekët tani përdorin valët zanore në vend të bisturisë; koha e rimëkëmbjes është e shpejtë, vetëm disa sekonda. Dhe rezultatet e para të një qasje të tillë janë dramatike.

(more…)

6 Tetor, 2011

Trajtim kirurgjik i dhimbjes kronike

Filed under: Biologji,Mjekesi,Teknologji — astritlulushi @ 7:01 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Rreth 100 milionë amerikanë vuajnë nga dhimbjet kronike. Krahas vuajtjeve njerëzore, këto dhimbje kushtojnë deri në 600 miliardë dollarë në vit në kujdes mjekësor dhe prodhimtari.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.