Astrit Lulushi’s Blog

6 Tetor, 2012

SHBA; shqetësime ndaj meningjitit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Është vështirë të dihet se çfarë po ndodh brenda Qendrës së New Englandit për përzierjen e barnave (NECC) në Framingham të shtetit Massachusets, që tashmë është e lidhur me 35 rastet e meningjitit fungal dhe pesë vdekjeve në Shtetet e Bashkuara.

(more…)

Blog te WordPress.com.