Astrit Lulushi’s Blog

29 Mars, 2011

Çrregullimi psikologjik ADHD dhe ngjyrimet artificiale ushqimore

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 2:10 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i qeverisë tregon se ngjyrat artificiale që u shtohen ushqimeve keqësojnë gjendjen e fëmijëve me ADHD, por nuk janë shkaktarë të këtij çrregullimi. Gati 1 në 10 fëmijë vuan nga ADHD, që është një çrregullimi psikologjik kur njeriu është hiperaktiv dhe i pavemendshëm. (more…)

Blog te WordPress.com.