Astrit Lulushi’s Blog

24 Mars, 2013

Ç’është paaftësia për të mësuar?

Filed under: Kulture,Mjekesi,Neurologji,Psikologji,sociologji — astritlulushi @ 7:10 pm
Tags: ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

learningNë Shtetet e Bashkuara dhe Kanada, termi paaftësi për të mësuar përdoret për t’iu referuar kushteve psikologjike dhe neurologjike që ndikojnë aftësitë komunikuese dhe mundësitë e një personi për të mësuar në mënyrë efektive.
(more…)

Blog te WordPress.com.