Astrit Lulushi’s Blog

30 Maj, 2011

Pagjumësia lidhet me mbipeshën edhe tek fëmijët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ka kohë që mungesa e gjumit është lidhur me shtimin e peshës trupore tek të rriturit. Tani, një studim i botuar në revistën mjekësore britanike (BMJ) , tregon se një lidhje e ngjashme midis pagjumësisë dhe mbipeshës vihet re edhe tek fëmijët.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.