Astrit Lulushi’s Blog

17 Gusht, 2010

Ushqimet me kripë; shumë të shijëshme, por pak të shëndetëshme

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 1:43 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sanduiçet me mish dhe djathë me pak yndyrë mendohet se janë ushqime të shëndetëshme. Prandaj edhe Uest Morgan as që e lexon etiketën ku tregohet sasia e sodiumit. Kripa i bën ushqimet më të shijëshme dhe  më të durueshme ndaj kohës.Por ushqimi i kripur nxit edhe presionin e gjakut. qët mund të çojë në goditje në zemër dhe probleme të tjera të rënda shëndetësore. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.