Astrit Lulushi’s Blog

21 Maj, 2012

Tymi i duhanit dhe pasojat afatgjate tek fëmijët

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkencëtarët tani kanë vendosur lidhjen midis duhanit që pihet në prani të fëmijëve dhe sëmundjeve të frymëmarrjes kur ata rriten.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.