Astrit Lulushi’s Blog

24 Tetor, 2012

Zogjtë shtegtarë dhe ethet hemorragjike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sëmundja virale e quajtur “ethe hemorragjike Krimean-Kongo” – e zakonshme në Afrikë, Azi dhe Ballkan – ka filluar të shfaqet në zona të reja të Evropës jugore.

(more…)

23 Mars, 2010

Kanceri jo-melanoma

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 6:35 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Marsi është muaji i parë i pranverës dhe  rrethet mjekësore e përdorin këtë për rizgjimin e vetëdijes publike rreth kancerit lëkurës që shkaktohet nga qëndrimi i gjatë nën rrezet ultra vjollcë të diellit. Dy studime të reja tregojnë se kanceri i lëkurës i llojit jo-melanoma prek individë më shumë se të gjitha kanceret e tjera së bashku. (more…)

Blog te WordPress.com.