Astrit Lulushi’s Blog

23 Janar, 2012

Përkufizimi i ri i Autizmit dhe pasojat

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Lëvizje të çuditshme, paaftësi për të komunikuar dhe interesim ngulmues, të gjitha këto së bashku përcaktojnë diagnozën e autizmit. 1 përqind ose 1 në çdo 100 fëmijë në Amerikë është diagnostikuar me autizëm.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.