Astrit Lulushi’s Blog

30 Prill, 2013

Përsëri mbi lidhjet midis pijeve të ëmbëla dhe diabetit

Filed under: Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 3:34 am
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

softdrinksStudiuesit në Evropë donin të provonin lidhjet midis pijeve të ëmbëla dhe diabetit, lidhje të konfirmuara nga kolegët e tyre në Amerikën e veriut.
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.