Astrit Lulushi’s Blog

23 Shkurt, 2012

Miratohet një ilaç i ri për humbje peshe

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ky është ilaçi i parë me recetë në 13 vjet kundër mbipeshës. Ilaçi Qnexa u miratua dje nga agjencia federale e ushqimeve dhe barnave.

(more…)

Blog te WordPress.com.