Astrit Lulushi’s Blog

20 Mars, 2012

Alergjitë dhe stina e polenit

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 3:49 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Pranvera quhet edhe stina e alergjive. Moti i ngrohtë këtë vit në Amerikë ka nxitur çeljen e luleve të pemëve më herët se zakonisht. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.