Astrit Lulushi’s Blog

22 Dhjetor, 2012

Sa kushton një alergji?

Alergjia ushqimore mund të jetë e vështirë për një fëmijë dhe e kushtueshme për prindin.
(more…)

4 Korrik, 2012

Ndëshkimi trupor dhe sëmundjet mendore

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Si i disiplinojnë prindërit fëmijët e tyre? – ngre pyetjen një studim. Dhe përgjigja që autorët japin është se një numër i madh prindërish përdorin forma të ndëshikimit fizik që krijojnë probleme më shumë se sa zgjidhin. (more…)

1 Shtator, 2011

Kujtesë shëndetësore për prindërit me fëmijë në moshë për shkollë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ndërsa viti i ri shkollor fillon, ekspertët e shëndetësisë thonë se gjëja kryesore për prindërit në këtë periudhë është vaksinimi;

(more…)

Blog te WordPress.com.