Astrit Lulushi’s Blog

12 Prill, 2012

Sistem i automatizuar me ultratinguj për diagnostikimin e kancerit të gjirit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Komisioni i Administrates së Ushqimeve dhe Barnave (FDA) miratoi dje (11 prill) përdorimin e një teknologjie të re në kontrollet mjekësore për kancer në gji. (more…)

Blog te WordPress.com.