Astrit Lulushi’s Blog

3 Mars, 2009

Trajtimi i goditjeve në tru

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 12:48 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi,  Zëri i Amerikës

brain1Mjekët australianë po përdorin një mënyrë të re për trajtimin e goditjeve në tru duke kryer një ndërhyrje intravenoze që çbllokon arterin dhe shpëton pacientin nga vdekja ose paaftësia kronike. (more…)

Blog te WordPress.com.