Astrit Lulushi’s Blog

2 Dhjetor, 2008

Pakësohet numri i vdekjeve nga kanceri gjatë vitit 2008

Filed under: Bujqesi,Gjenetike,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 12:32 pm
Tags: ,

Astrit Lulushi
Zëri i Amerikës

kancerNjë raport vjetor mbi kancerin tregon për herë të parë se rastet e reja me kancer dhe numri i vdekjeve nga kjo sëmundje kanë rënë dukshëm. Raporti vjetor i shoqatës amerikane kundër kancerit dhe i institutit kombëtar të kancerit sjell lajme të mira. Studimet prej dekadash në laborator dhe këshillat për të përdorur ushqime të shëndetëshme, për të kryer ushtrime fizike e për të lënë duhanin duket se po japin rezultat. (more…)

Blog te WordPress.com.