Astrit Lulushi’s Blog

8 Qershor, 2010

Gjumi dhe foshnjet

Filed under: Mjekesi,Psikologji — astritlulushi @ 3:04 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sipas një studimi të financuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit, foshnjet e porsalindur mund të mësojnë ndërsa janë në gjumë.  Shkencëtarët përdorën një aparat për të regjistruar veprimtarinë elektrike të trurit të foshnjeve që flinin, dhe një kamera që filmonte çdo shprehje të fytyrës. Tinguj muzike shpërndaheshin nga një manjetofon, ndërsa era e ventilatorit përplasej lehtë në fytyrën e çdo foshnjeje. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.