Astrit Lulushi’s Blog

3 Prill, 2012

Udhëzime të reja për dozat e kimioterapisë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri rekomandon ndryshimin e dozës së kimioterapisë për disa pacientë.

(more…)

10 Tetor, 2011

Debat; a duhet që analiza PSA të kryhet në mënyrë rutinë?

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 5:52 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ka kohë që mes komunitetit mjekësor në Shtetet e Bashkuara vazhdon debati në rritje, lidhur me një analizë rutinë për zbulimin e herëshëm të kancerit në prostat.

(more…)

27 Maj, 2011

Rekomandime të reja për gratë shtatzëna

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kanë kaluar pothuasje 10 vjet nga dita kur Kongresi amerikan i mjekëve Obstretikë dhe Gjinekologë lëshoi rekomandimet e para për gratë shtazëna. Tani këto këshilla janë përditësuar.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.