Astrit Lulushi’s Blog

13 Tetor, 2009

Virusi dhe sindroma e lodhjes kronike

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 12:16 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

111Ende pak dihet mbi sindromën e lodhjes kronike, gjendje që karakterizohet nga dhimbje të muskujve, kuçeve dhe lodhje mendore e fizike. Por një studim i ri e lidh këtë çrregullim me një retrovirus. Sindroma e lodhjes kronike është pak-a-shumë e panjohur, por jo dhe aq e rrallë. 1 në 250 të rritur në SHBA preken prej saj . (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.