Astrit Lulushi’s Blog

12 Prill, 2012

Radiografia e shpeshtë e dhëmbëve lidhet me kancerin në tru

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Teknologji — astritlulushi @ 2:17 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Studimi i ri sugjeron se radiografitë e dhëmbëve tek fëmijët mund të krijojnë probleme për shëndetin më vonë. Dhe prindërit mund të jenë veçanërisht të shqetësuar. Por disa ekspertë të shëndetësisë ngrenë pyetje mbi metodologjinë e studimit.

(more…)

4 Prill, 2012

Zhvillime në stomatologji

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ndryshime të mëdha janë duke ndodhur në fushën e Stomatologjisë – nga pamje 3D me rreze X që zbulojnë çdo lloj dëmtimi sado të vogël dhe deri tek vendosja e kurorës së dhëmbëve pa patur nevojë për një të përkohëshme.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.