Astrit Lulushi’s Blog

20 Korrik, 2011

Teknologji, rritja e gjirit me qeliza embrionale

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Jill Anderson po përgatitet për një operacion të rrallë plastik. Mjekët do të përdorin dhjam e yndyrna nga kofshët e saj për rritjen e gjinjëve të saj. Pra asgjë artificiale. Dhe pas operacionit, Jill shpreson se do të ndjehet “natyrale dhe e bukur njëkohësisht”. (more…)

Blog te WordPress.com.