Astrit Lulushi’s Blog

7 Maj, 2012

Kanceri i gjirit dhe mosha biologjike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri sugjeron se kanceri i gjirit tek gratë e reja mund të jetë një sëmundje që ka nevojë për strategji të veçanta trajtimi. (more…)

Blog te WordPress.com.