Astrit Lulushi’s Blog

12 Prill, 2011

Sëmundja makulare e syve dhe vitamina D

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Dëmtimi makular është shkaku kryesor i përkeqësimit të shikimit mes amerikanëve të moshës mbi 65 vjeç. Shkencëtarët thonë tani se gratë e reja mund ta pakësojnë 50 përqind rrezikun e prekjes nga kjo sëmundje nëpërmjet një diete të pasur me Vitaminë D. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.