Astrit Lulushi’s Blog

24 Tetor, 2012

Zogjtë shtegtarë dhe ethet hemorragjike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sëmundja virale e quajtur “ethe hemorragjike Krimean-Kongo” – e zakonshme në Afrikë, Azi dhe Ballkan – ka filluar të shfaqet në zona të reja të Evropës jugore.

(more…)

Blog te WordPress.com.