Astrit Lulushi’s Blog

12 Shtator, 2011

Shtohet rreziku i prekjes nga sëmundja COPD

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 7:52 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Rreziku për prekjen nga sëmundja COPD është më i lartë sesa rrezikui i prekjes nga sëmundjet e zemrës dhe disa lloj kanceresh.

(more…)

Blog te WordPress.com.