Astrit Lulushi’s Blog

25 Maj, 2010

Jetëgjatësia

Filed under: Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 5:41 pm
Tags: ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës
Sipas një studimi të ri,  nëse prirjet aktuale të jetëgjatësisë të vazhdojnë, fëmijët e lindur sot ka shumë të ngjarë të jetojnë 100 vjeç.  Dhe jo vetëm që brezat e ardhshëm do të jetojnë më gjatë – por edhe do të sëmurën më pak. Studimi u krye nga ekspertë në Danimarkë. Ata morrën në shqyrtim mundësinë e jetëgjatësisë dhe cilësinë së jetës së brezave të ardhshëm.
(more…)

Blog te WordPress.com.