Astrit Lulushi’s Blog

5 Janar, 2010

Parashikime të zymta rreth Alzheimerit

Filed under: Biologji,Mjekesi — astritlulushi @ 3:20 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ekspertët parashikojnë një shtim në shkallë të gjërë të rasteve të sëmundjes Alzheimer, që ata e lidhin me shtimin e jetëgjatësisë dhe numrit të të moshuarve. Puna kërkimore tani po përqëndrohet në një hormon dhjamor nga i cili mund të përcaktohen gjasat e prekjes nga kjo sëmundje. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.