Astrit Lulushi’s Blog

Gusht 15, 2012

Fëmijët dhe gërhitja

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gërhitja tek fëmijët e moshës parashkollore mund të çojë në sjellje të keqia

(more…)

Reklama

Tetor 19, 2011

Një studim i ri e lidh autizmin me lindjen nënpeshë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Autizmi është një term për një grup çrregullimesh të zhvillimit që identifikohen zakonisht në fëmijërinë e hershme.

(more…)

Blog te WordPress.com.