Astrit Lulushi’s Blog

9 Mars, 2012

Përdorimi e qelizave embrionale mund të shmangë refuzimin e organeve të transplantuara

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një procedurë eksperimentale duket premtuese. Ajo është projektuar për të eleminuar marrjen e barnave të shumta nga pacientët me organe të transplantuara, ndërsa përmirëson cilësinë e jetës dhe ofron lehtësira të mëdha për këta pacientë që janë në shqetësim të vazhdueshëm se organet e transplantuara mund të refuzohen nga organizmi i tyre.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.