Astrit Lulushi’s Blog

25 Nëntor, 2011

Ushqimi dhe gjumi

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Është vënë re se pasi njeriu ka ngrënë mish gjel-deti, ndjen se i vjen gjumë. Shkencëtarët tani thonë se mishi i gjelit të detit përmban një lëndë ushqyese të quajtur “triptofan”.  (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.