Astrit Lulushi’s Blog

7 Korrik, 2009

Tajlenoli kundër dhimbjeve mund të dëmtojë mëlçinë

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 3:16 pm
Tags: , , ,
Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës
TYLENOLTajlenoli (Tylenol) që përdoret shpesh kundër dhimbjeve mund të shkaktojë dëme të rënda të mëlçisë. Në këtë kuadër, agjencia e ushqimeve dhe barnave bën thirrje për një kujdes më të madh ndaj përdorimit të këtij ilaçi, por ende nuk ka dalë me një vendim përfundimtar. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.