Astrit Lulushi’s Blog

1 Qershor, 2010

Rrezet artificiale për ngjyrën e lëkurës, të dëmshme

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 5:17 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Administrata Federale e Ushqimeve dhe Barnave thotë se qëndrimi për një kohë të gjatë në shtretër me rreze Ultravjollcë për ngjyrën e lëkurës është i dëmshëm për shëndetin. Qeveria federale tani po shqyrton mundësinë e vendosjes së taksave të larta ndaj salloneve që ofrojnë shërbime të tilla, në mënyrë që njerëzit t’a kufizojnë ose shmangin një praktikë të tillë duke ulur kështu edhe koston e kujdesit shëndetësor. (more…)

Blog te WordPress.com.