Astrit Lulushi’s Blog

3 Shkurt, 2013

Alkoholi – problem në rritje

Filed under: Kulture,Mjekesi,Neurologji,Psikologji,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 4:27 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

alkoholPërdorimi i tepruar i alkoholit është përgjegjës për 4% të barrës globale të sëmundjeve, dhe pirja sidomos për qejf po bëhet një problem në rritje për shëndetin. Një studim i botuar në revistën Cortex thekson ndryshime të rëndësishme që ndodhin në strukturën dhe funksionin e trurit, të cilat mund të shkaktohen nga keqpërdorimi i alkoolit mes të rinjëve/të rejave.

(more…)

7 Gusht, 2012

Agresiviteti kibernetik, më i rrallë sesa ai tradicional

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Pavarësisht nga përpjekjet për të frenuar ngacmimet, ato mbeten të zakonshme veçanërisht mes të rinjve.

(more…)

Blog te WordPress.com.