Astrit Lulushi’s Blog

14 Prill, 2011

Kanceri i prostatës dhe efektet anësore të trajtimit

Filed under: Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 2:27 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Dihet se kanceri shton rrezikun e formimit të grimcave të gjakut të mpiksur. Një studim i ri ku u përfshinë më shumë se 75.000 pacientë me kancer në prostat, tregon se grimcat e gjaku të mpiksur kishin më shumë gjasa të formoheshin tek pacientët që trajtoheshin me terapinë endokrinë, e quajtur ndryshe terapi hormonale kundër kancerit. (more…)

Blog te WordPress.com.