Astrit Lulushi’s Blog

31 Mars, 2009

Trafiku rrugor dhe goditjet në zemër

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 11:03 am
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

traffic_21Ngarja e makinës mund të jetë e rrezikshme për shëndetin, jo vetëm për shkak të ndonjë aksidenti. Sipas një studimi, trafiku rrugor mund të nxisë goditjet në zemër. Mjekët në Gjermani intervistuan pacientë me goditje në zemër dhe zbuluan se shumë prej tyre kishin gjasa të fillonin të ndjenin simptoma të ngacmimeve në zemër.. (more…)

Blog te WordPress.com.