Astrit Lulushi’s Blog

2 Shkurt, 2013

Përditësohen udhëzimet për trajtimin e viktimave të goditjeve në tru

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

heartMarrja e kujdesit të menjëhershëm mjekësor pas një goditje në tru mbetet element shumë i rëndësishëm në trajtimin dhe shërimin e një pacienti. Për herë të parë që prej vitit 2007, Shoqata Amerikane Goditjeve në Tru, ose ASA, ka përditësuar udhëzimet e saj për trajtimin e këtyre goditjeve.

(more…)

Blog te WordPress.com.